Pelicula Fiesta: film, dans şi muzică – sâmbătă şi duminică, la Verde Stop Arena

0
438

Cea de-a şasea ediţie a festivalului de film Pelicula Fiesta, eveniment de cultură ibero-americană, se va desfăşura, sâmbătă şi duminică, la Verde Stop Arena.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, transmis vineri AGERPRES, evenimentul îşi doreşte să prelungească sentimentul de vacanţă cu încă două zile de filme, concerte, demonstraţii de dans, ateliere pentru copii, expoziţie de afişe stradale şi poveşti de călătorie.

În programul festivalului se regăsesc demonstraţii de tango argentinian, ritmuri de bossanova, salsa şi rumba, poveşti din America Latină cu scriitorul Marius Chivu, un concert Jose Almar, ateliere de împletit şi decorat coroniţe din flori, de codiţe colorate şi de facepainting, muzică peruviană cu Yury Meza, etc.

Accesul se face începând cu ora 17,00, în baza biletului de acces, în limita locurilor disponibile, în condiţii de pandemie, copiii sub 10 ani beneficiind de acces gratuit, dar numai însoţiţi de un adult.

Organizatorii atrag atenţia asupra respectării măsurilor în vigoare, de protecţie împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2, pe durata participării la eveniment, purtarea măştii fiind obligatorie. Participanţii vor respecta măsurile de distanţare socială de minimum 1,5 m faţă de celelalte persoane, precum şi marcajele organizatorului.

Pelicula Fiesta va continua prin prezentarea unei selecţii de filme, disponibile exclusiv online, menite să ajungă la cât mai mulţi spectatori în perioada 13 – 19 septembrie, pe platforma Cinesquare (www.cinesquare.net).

Sursa: AGERPRESS