AcasăPoliticaPNL Diaspora Republica Moldova și-a luat angajamentul să se extindă prin constituirea...

PNL Diaspora Republica Moldova și-a luat angajamentul să se extindă prin constituirea de organizații regionale

PNL Diaspora Republica Moldova și-a luat angajamentul să se extindă prin constituirea de organizații regionale. Astăzi la Orhei, în prezența președintelui Adrian Dupu, a vicepreședintelui Anatolie Dimitriu și a peste 150 de membri din patru raioane (Orhei, Șoldănești, Rezina, Telenești) a fost constituită prima organizație regională a PNL în Republica Moldova.
Președintele organizatiei regionale Orhei a fost ales Valeriu Covaș, avocat, iar vicepreședinți:
– Aliona Pînzari, președintele Raionului Șoldănești
– Efim Mardare – primar Meșeni
– Ion Tulbure – vicepreședinte raion Telenești
– Ion Goncear – avocat
Au fost aleși și 16 membri în biroul de conducere dintre care președinți și vicepreședinți de raion, primari, avocați, profesori, antreprenori.
De astăzi, în vechiul județ Orhei, Partidul Naţional Liberal are o organizație puternică, pregătită să câștige toate alegerile din acest an.
”Vom continua să constituim organizații în toate regiunile din stânga Prutuluu, pentru că numărul celor care doresc să se alăture PNL este din ce în ce mai mare, ca rezultat al faptelor concrete pe care PNL le-a făcut și le face în sprijinul cetățenilor din Republica Moldova”, transmi liberalii.

Articolul PNL Diaspora Republica Moldova și-a luat angajamentul să se extindă prin constituirea de organizații regionale apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks