AcasăPoliticaPrefectul Rareș Hopincă: Protestul aprobat de Nicușor Dan este organizat de Diana...

Prefectul Rareș Hopincă: Protestul aprobat de Nicușor Dan este organizat de Diana Șoșoacă, nu de agricultori sau transportatori

Prefectul Rareș Hopincă afirmă că protestul aprobat de Nicușor Dan este organizat de Diana Șoșoacă, nu de agricultori sau transportatori.
” 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐍𝐢𝐜𝐮𝐬𝐨𝐫 𝐃𝐚𝐧 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐃𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐒𝐨𝐬𝐨𝐚𝐜𝐚, 𝐧𝐮 𝐝𝐞 𝐚𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐨𝐫𝐢 𝐬𝐚𝐮 𝐭𝐫𝐚𝐧𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐭𝐨𝐫𝐢.
Pentru că în fiecare discuție pe care am avut-o cu agricultorii și transportatorii care protestează – și nu au fost deloc puține – aceștia s-au delimitat clar de prezența instigatorilor și a reprezentanților unor partide extremiste, este necesar de precizat următoatele: protestul care va fi organizat în București, aprobat de primarul Nicușor Dan, este organizat de Diana Șoșoacă și de partidul dânsei, nu de agricultori sau transportatori.
Avocatul Dianei Șoșoacă a depus o solicitare la Primăria Municipiului București, pentru “manifestarea în legătură cu transportatorii, fermierii și agricultorii României”.
Persoanele responsabile de organizarea protestului sunt Bogdan Petre, un apropiat al partidului S.O.S. România și al dnei. Șoșoacă, și avocatul dânsei, Alexandru Duțu.
Dreptul de a protesta și de a organiza proteste este garantat de Constituție și apărat de instituțiile statului. Dar este esențial ca toate informațiile în legătură cu un protest să fie comunicate corect, pentru ca oamenii să decidă în cunoștință de cauză dacă doresc sau nu să se alăture unei astfel de manifestări”, spune Hopincă.

Articolul Prefectul Rareș Hopincă: Protestul aprobat de Nicușor Dan este organizat de Diana Șoșoacă, nu de agricultori sau transportatori apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks