Free Porn
xbporn
Acasă55Premierul a discutat cu reprezentanţii grupului ENEL depre investiţii în generarea de...

Premierul a discutat cu reprezentanţii grupului ENEL depre investiţii în generarea de energie regenerabilă, reţele şi digitalizare

Premierul Florin Cîţu s-a întâlnit marţi cu reprezentanţii grupului Enel, iar discuţiile au vizat, între altele, investiţiile în generarea de energie regenerabilă, reţele şi digitalizare.

‘Energia verde este viitorul’, a declarat Cîţu, potrivit căruia provocarea este aceea de a face tranziţia energetică într-un mod avantajos pentru consumatori şi întreaga economie.

‘Avem nevoie de investiţii în generarea de energie regenerabilă, reţele şi digitalizare. Provocarea este de a atinge tranziţia energetică fără costuri exorbitante. Altfel spus, să fie avantajos pentru consumatori şi întreaga economie. Trebuie să gândim şi pe termen mediu şi lung, nu doar să răspundem problemelor la zi. Am discutat despre toate aceste lucruri cu reprezentanţii Enel. Ţin foarte mult la aceste consultări cu actorii din piaţă, pentru că doar aşa putem avea rezultate bune. Faptul că Enel are de gând să investească în continuare în România ne arată că există încredere în acest Guvern şi în modul nostru de a face lucrurile: cu predictibilitate, fără schimbări în zona de fiscalitate’, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks