test
AcasăPoliticaPreședintele CJ Gorj: Serviciul Public Județean Salvamont Gorj a primit recunoașterea Corpului...

Președintele CJ Gorj: Serviciul Public Județean Salvamont Gorj a primit recunoașterea Corpului Român de Salvare Speologică, prin acordarea certificatului de acreditare

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, anunță că Serviciul Public Județean Salvamont Gorj a primit recunoașterea Corpului Român de Salvare Speologică, prin acordarea certificatului de acreditare pentru salvarea din mediul subteran speologic și a atestatului privind capacitatea operativă de intervenție a echipei județene Salvaspeo.
  • ”Acest proces care s-a întins pe parcursul a aproape trei ani și care a necesitat resurse materiale și pregătire profesională riguroasă, reflectă dedicarea și profesionalismul salvamontiștilor gorjeni. Județul Gorj, cu peste 2.000 de peșteri, este acum mai bine pregătit pentru intervenții în caz de urgență.
Această nouă confirmare a capacității de intervenție reprezintă nu doar un pas înainte în dezvoltarea serviciilor de urgență, ci și dovada devotamentului echipei noastre, care și-a extins competențele pentru a fi mereu pregătită să salveze vieți”, spune președintele CJ Gorj.

Articolul Președintele CJ Gorj: Serviciul Public Județean Salvamont Gorj a primit recunoașterea Corpului Român de Salvare Speologică, prin acordarea certificatului de acreditare apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks