Acasă55Preşedintele PNL Brăila: Am votat contra începerii negocierilor cu PSD pentru formarea...

Preşedintele PNL Brăila: Am votat contra începerii negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern

Preşedintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, a făcut public faptul că, în şedinţa Biroul Politic Naţional al PNL, a votat împotriva începerii negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern, precizând că poziţia sa a fost mereu una anti-PSD.

‘În cadrul acestei şedinţe au fost voturi ‘pentru’, dar au fost şi voturi ‘contra’. Eu am votat ‘contra’. Poziţia mea a fost mereu una anti-PSD, fiind bazată pe ceea ce a însemnat guvernarea PSD la nivelul ţării, dar şi în judeţul Brăila. Dat fiind că am primit mai multe întrebări pe această temă, fac precizarea la modul public: poziţia mea nu s-a schimbat. Nu cred că varianta apropierii de PSD este soluţia cea mai potrivită. Deocamdată, tot ce s-a votat aseară este începerea negocierilor cu PSD. Vom vedea cum vor decurge acestea şi care vor fi hotărârile ce se vor lua mai departe în cadrul forurilor de conducere ale PNL’, a transmis Alexandru Popa într-un comunicat de presă.

În luna septembrie, deputatul Alexandru Popa declara că, dacă se va ajunge la o alianţă PNL-PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Brăila, pentru că obiectivul său este ‘scoaterea PSD din guvernarea locală’.

Alexandru Popa are 31 de ani, este de profesie inginer agronom, se află la primul mandat de parlamentar şi a fost ales preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Brăila pe 9 iulie 2021. AGERPRES / (AS – autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks