test
AcasăPoliticaPreşedintele USR, Cătălin Drulă: Ministerul Familiei este ‘ministerul familiei Firea-Pandele’, putea fi...

Preşedintele USR, Cătălin Drulă: Ministerul Familiei este ‘ministerul familiei Firea-Pandele’, putea fi desfiinţat

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a criticat, luni, menţinerea Ministerului Familiei, despre care spune că este „inutil”.

„Ministerul Familiei este ‘ministerul familiei Firea-Pandele’. A fost gândit ca o fabrică de sinecuri pentru clanul Firea-Pandele, iar acum putea fi desfiinţat. E un minister creat de Marcel Ciolacu pentru candidata lui la Primăria Bucureşti, un cadou pentru Gabriela Firea care ne costă anual sute de milioane de lei. Bugetul ministerului a fost anul trecut de 620 de milioane lei”, a susţinut liderul USR, într-o postare pe Facebook.

În opinia sa, Marcel Ciolacu avea „şansa să treacă de la vorbe la fapte” şi „să oprească risipa”.

„Guvernul a plătit sute de milioane de lei din banii noştri de taxe şi impozite pentru a o vedea la televizor pe Gabriela Firea cum ne vorbeşte de familii, de grija pentru bătrâni şi tineri, în timp ce apropiaţii ei îi maltratau pe cei mai vulnerabili dintre români. Marcel Ciolacu avea şansa să treacă de la vorbe la fapte. Nu a făcut-o. În loc să taie din cheltuielile statului, să oprească risipa, să nu îi mai pedepsească pe români prin creşteri de taxe, el păstrează un minister inutil”, a completat Drulă.

Consiliul Politic Naţional al PSD a decis, luni, să o propună pentru funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse pe Natalia-Elena Intotero. Funcţia a devenit vacantă după demisia Gabrielei Firea.

Sursa: AGERPRES

Articolul Preşedintele USR, Cătălin Drulă: Ministerul Familiei este ‘ministerul familiei Firea-Pandele’, putea fi desfiinţat apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks