test
AcasăPoliticaProtestarul „Ceauşescu” către Coldea: „Borfaşule, ai distrus Justiţia din ţara asta, ai...

Protestarul „Ceauşescu” către Coldea: „Borfaşule, ai distrus Justiţia din ţara asta, ai făcut-o praf; cât ai furat mă? Dă banii înapoi românilor, băi escrocule!”

Este ziua zero pentru Statul Paralel din Romania. Florian Coldea si Dumitru Dumbrava se afla in atentia procurorilor anticoruptie. Dumitru Dumbrava a ajus, joi, la sediul DNA din Capitala pentru a da explicatii si a fi audiat de procurori, la fel si fostul numar doi al SRI, Florian Coldea. Surse citate de Realitatea PLUS sustin ca „Generaul negru”, asa cum este supranumit Coldea, Dumitru Dumbrava si acolitii lor ar urma să fie pusi sub acuzare. Vorbim inclusiv despre Iulian Dumitrescu si Dan Tocaci, de la Romprest, scrie realitatea.net.

Dan Tocaci, om de afaceri din anturajul lui Coldea-Dumbrava si membru provizoriu in Consiliul de Administratie al companiei de salubritate Romprest, a ajuns si el la sediul DNA din Capitală.

La DNA a ajuns, joi, cu cateva minute inainte de ora pranzului, si Florian Coldea. Acesta a refuzat sa vorbeasca cu jurnalistii si sa raspunda intrebarilor acestora.

În plus, potrivit surselor Realitatea PLUS, alaturi de Coldea, si Dumitru Dumbrava, avocatul Doru Traila si Dan Tocaci, soferul fostului patron al Romprest, sunt pusi sub acuzare de procurorii anticoruptie. Acestia sunt acuzati de trafic de influenta, si aici vorbim despre acuzatii ce au legatura cu companiile de consultanta pe care acestia le detin si prin care au ajuns sa faca bani in urma santajarii unor oameni de afaceri.

În dosarul amintit, lui Florian Coldea și Dumitru Dumbravă le sunt aduse acuzatii grave, inclusiv constituirea unui grup infractional organizat.

Dupa ce au iesit din servicii, cei doi ar fi facut mai multe dosare la comanda in cazul unor oameni de afaceri, au cerut mai multe sume de bani de la niste oameni de afaceri.

Reamintim ca jurnalista Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii „Culisele Statului Paralel” de la Realitatea PLUS a scos la iveala caracatita din spatele lui Coldea.

În cadrul unui interviu realizat cu omul de afaceri Catalin Hideg, acesta i-a spus moderatoarei ca Florian Coldea i-a cerut la un moment o suma exorbitanta de bani intr-un dosar in care era cercetat.

Tot astazi, în fata procurorilor ar urma sa ajunga si baronul de Prahova, liberalul Iulian Dumitrescu.

Protestarul „Ceauşescu” l-a luat în primire pe Florian Coldea la sosirea la sediul DNA: „Borfaşule, ai distrus Justiţia din ţara asta, ai făcut-o praf; cât ai furat mă? Dă banii înapoi românilor, băi escrocule!”, i-a strigat „Ceauşescu”.

Articolul Protestarul „Ceauşescu” către Coldea: „Borfaşule, ai distrus Justiţia din ţara asta, ai făcut-o praf; cât ai furat mă? Dă banii înapoi românilor, băi escrocule!” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks