AcasăStiri generalePS3: Robert Negoiţă solicită Primăriei Capitalei o şedinţă pentru soluţionarea problemei câinilor...

PS3: Robert Negoiţă solicită Primăriei Capitalei o şedinţă pentru soluţionarea problemei câinilor fără stăpân

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, i-a solicitat duminică, printr-o adresă oficială, primarului general al Capitalei să convoace de urgenţă o şedinţă cu toate primăriile de sector pentru stabilirea măsurilor ce trebuie luate în vederea soluţionării problemei câinilor fără stăpân.

‘I-am trimis astăzi Primarului General o scrisoare prin care îi cer să convoace urgent o şedinţă cu toate primăriile de sector pentru a discuta şi stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluţionării problemei periculoase a câinilor fără stăpân. Fac apel către domnul Primar General în acest sens şi îmi exprim, în numele comunităţii Sectorului 3, toată deschiderea şi disponibilitatea de a ajuta activ la soluţionarea acestor probleme’, spune Negoiţă, potrivit unui comunicat transmis, duminică, AGERPRES.

El precizează că sprijină acţiunile derulate de Primăria Generală, prin Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti, pe raza Sectorului 3.

‘Dată fiind situaţia în care s-a ajuns şi faptul că fenomenul câinilor fără stăpân pare că a scăpat de sub control, cred că este imperios necesar să existe un plan coerent de acţiune şi intervenţie rapidă pe care doar Primăria Generală îl poate şi trebuie să îl pună în mişcare. Lipsa reacţiei, în acest moment, nu este o variantă! Şi sper că, astăzi sau în zilele ce vin, domnul Primar General să ne convoace la o discuţie constructivă’, a declarat primarul Sectorului 3.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks