test
AcasăPoliticaRareș Bogdan, despre creșterile salariale: Pentru a anula orice speculație a Opoziției...

Rareș Bogdan, despre creșterile salariale: Pentru a anula orice speculație a Opoziției sau a altora că am face acest lucru din rațiuni electorale, credem că putem discuta după alegerile din 9 iunie

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și candidat PNL-PSD la alegerile europarlamentare, a declarat vineri, pentru B1 TV, că liberalii nu se opun creșterilor de salarii, dar consideră că ele nu trebuie făcute în campanie, pentru a nu fi acuzați de Opoziție că folosesc banii publici pentru pomeni electorale.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV, în contextul în care Guvernul PSD-PNL tocmai a majorat salariile pentru 10% din bugetari, iar premierul PSD Marcel Ciolacu promite și majorarea salariului minim la 3.700 de lei, de la 1 iunie.

Rareș Bogdan, despre creșterile salariale în an de alegeri

Întrebat dacă au existat sau nu discuții în coaliție pe tema majorării salariului minim de la 1 iulie, Bogdan a răspuns: „Bineînțeles că am stat de vorbă. (…) Nimeni nu se opune, nu ne opunem majorărilor pur și simplu, dar vrem să vedem cifre, proiecții, calcule, să stăm de vorbă cu actorii sociali pentru a lua decizia cea mai potrivită și nu credem că în campania electorală astfel de discuții, înainte cu două săptămâni de alegeri, își au loc. Asta credem noi, poate greșim”.

„Acum nu vreau să se considere că decizii firești pentru sutele de mii de oameni care sunt beneficiari ai acestei măsuri… nu vreau să pară că sunt un cadou electoral. Sunt o necesitate, nu un cadou electoral. Pentru a anula orice speculație a Opoziției sau a altora că am face acest lucru din rațiuni electorale. Noi facem din rațiuni firești, umane, nu din rațiuni electorale. Și atunci, ca să anulăm această speculație, credem că putem să face, acest lucru după data de 10”, a mai explicat Rareș Bogdan, pentru B1 TV.

Articolul Rareș Bogdan, despre creșterile salariale: Pentru a anula orice speculație a Opoziției sau a altora că am face acest lucru din rațiuni electorale, credem că putem discuta după alegerile din 9 iunie apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks