test
AcasăStiri generaleRestricţiile de circulaţie de la Pasajul Doamna Ghica, decalate din cauza condiţiilor...

Restricţiile de circulaţie de la Pasajul Doamna Ghica, decalate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Restricţiile de circulaţie de la Pasajul Doamna Ghica au fost decalate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, care nu au permis desfăşurarea lucrărilor planificate pentru săptămâna 9-13 ianuarie, informează Primăria Capitalei.

‘Astfel, restricţiile de circulaţie pe şoseaua Colentina nu se vor mai aplica din data de 16 ianuarie ci, dacă vremea o va permite, din data de 23 ianuarie 2023. Menţionăm că, pentru organizarea lucrărilor şi siguranţa cetăţenilor, trecerea de pietoni a străzii Doamna Ghica pe zona şantierului va fi anulată din data de 16 ianuarie’, transmite PMB.

Primăria reaminteşte că principalele modificări impuse de noile restricţii de circulaţie în intersecţia şos. Colentina cu str. Doamna Ghica sunt:

– blocarea în intersecţie a carosabilului şoselei Colentina pe sensul dinspre Obor spre Afumaţi;

– traficul auto va fi asigurat pe şoseaua Colentina sens spre Fundeni pe trei benzi: una de dreapta spre Piaţa Delfinului şi două înainte spre Afumaţi, pe ampriza liniei de tramvai;

– staţia de tramvai din intersecţia şoseaua Colentina cu str. Doamna Ghica, sensul dinspre Obor spre Afumaţi, va fi utilizată ca staţie comună atât pentru STB, cât şi pentru autobuzele regionale.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks