Free Porn
xbporn
AcasăPoliticaRitual inedit în care un grup de tineri aruncă în apă portretele...

Ritual inedit în care un grup de tineri aruncă în apă portretele cuplului Iohannis în Africa

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa au asistat la plecarea din Tanzania la un ritual inedit, în care mai mulţi tineri au aruncat în apă portretele cuplului prezidenţial, un ghid turistic care a fost prezent la eveniment declarând că preşedintele român i-a spus omologului său că doreşte să viziteze zona de scufundare, ocazie cu care i s-a făcut ”o surpriză”. Imagini cu Carmen şi Klaus Iohannis pe nava care i-a dus din Dar es Salaam în Zanzibar au apărut pe reţelele sociale, potrivit news.ro.

Tinerii africani speră ca preşedintele Iohannis să le promoveze ţara în toată lumea.

„Eu cred că el ne va promova şi la alţi preşedinţi din lume, ca Joe Biden. Vreau să-l văd pe Joe Biden în vizită în Zanzibar, vreau să-l văd pe Putin în vizită în Zanzibar. Domnul preşedinte din România este un om mare şi România este o naţiune mare în lume!”, a declarat Daivan.

De asemenea, pe Facebook au fost distribuite imagini cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu soţia sa pe nava care i-a dus din Dar es Salaam în Zanzibar. Carmen Iohannis face fotografii, preşedintele priveşte zâmbitor pe fereastră. Cuplul prezidenţial s-a şi fotografiat cu personalul de pe navă. Fotografiile poartă antetul companiei maritime deţinătoare a navei, Azam Marine.

Articolul Ritual inedit în care un grup de tineri aruncă în apă portretele cuplului Iohannis în Africa apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks