Acasă93Romanian Creative Week/ City Kings - gameri şi streameri profesionişti vin la...

Romanian Creative Week/ City Kings – gameri şi streameri profesionişti vin la Iaşi

Unii dintre cei mai populari gameri şi streameri profesionişti din România vin la Iaşi, în perioada 27 – 29 mai, pentru marea competiţie 1vs1, găzduită de Sala Sporturilor, la care sunt aşteptaţi toţi pasionaţii de gaming.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, City Kings, organizat de Nexus, în cadrul Romanian Creative Week (RCW), îi va aduce în capitala Moldovei pe Jaxi, Alexa, Palash şi Imogen, care vor fi prezenţi şi la o sesiune de meet & greet.

În plus, Vodafone Good Gaming League i-a invitat special pentru City Kings, de la Iaşi, pe Gannicus şi Mădălin, alături de Alexa şi Jaxi.

Aflat la cea de-a doua ediţie, Romanian Creative Week este organizat de Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC), singura federaţie patronală reprezentativă la nivel naţional ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. Înfiinţată la Iaşi, în 2011, FEPIC a organizat, până în prezent, peste 50 de acţiuni de promovare naţională şi internaţională a industriilor creative româneşti.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks