Satu Mare: Amendă de 5.000 de lei pentru proprietarul unui câine care a muşcat o femeie

0
34

Proprietarul unui câine care a muşcat o femeie ce a ajuns la spital a fost amendat cu 5.000 de lei, informează, vineri, Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Satu Mare.

‘A fost soluţionat cazul persoanei muşcate de un câine în localitatea Cămârzana, în urma unei acţiuni comune între DSVSA şi Poliţia Animalelor Satu Mare, proprietarul câinelui agresiv fiind sancţionat contravenţional cu suma de 5.000 lei’, precizează sursa citată.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Negreşti-Oaş au fost, sesizaţi la începutul acestei săptămâni despre faptul că o femeie de 64 de ani, domiciliată în comuna Cămârzana, ar fi fost transportată la spital, cu multiple traumatisme rezultate în urma muşcăturilor unui câine. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că animalul aparţine unui bărbat de 48 de ani, vecin al acesteia.

Proprietarul animalului este cercetat şi pentru infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietar.

Sursa: AGERPRESS