AcasăStiri generaleSatu Mare: Bărbat reţinut după ce a obligat o tânără să se...

Satu Mare: Bărbat reţinut după ce a obligat o tânără să se prostitueze şi i-a ţinut fiica în condiţii precare

Un bărbat din Baia Mare a fost reţinut de către poliţişti după ce ar fi obligat o tânără de 27 de ani să se prostitueze şi i-ar fi ţinut fiica, în vârstă de aproape trei ani, în condiţii precare, informează vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Potrivit sursei citate, bărbatul a obţinut foloase materiale de pe urma activităţii femeii.

‘Totodată (…), bărbatul o ţinea în condiţii precare pe minora, de 2 ani şi 10 luni, a tinerei, afectându-i acesteia dezvoltarea fizică şi intelectuală. În cadrul activităţii, au fost puse în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţului Maramureş, emise de un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Satu Mare’, precizează IPJ.

Faţă de două persoane au fost emise mandate de aducere la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare, iar un bărbat de 46 de ani a fost reţinut.

‘Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost ridicate şi indisponibilizate bunuri constând în: 20 grame de materie vegetală de culoare verde-oliv, susceptibilă a fi cannabis, 1 pistol air soft, 524 bile, 2 telefoane mobile şi 2 cartele telefonice. Faţă de un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Baia Mare, organele de cercetare ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au emis ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore’, arată IPJ Satu Mare.

Bărbatul este cercetat pentru proxenetism şi rele tratamente aplicate minorului.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. AGERPRES /(AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Antonia Niţă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks