asd
AcasăStiri generaleSector 6: Dubă din care s-a deversat ilegal moloz - confiscată; şoferul...

Sector 6: Dubă din care s-a deversat ilegal moloz – confiscată; şoferul – amendat cu 30.000 de lei

Poliţiştii locali au dispus confiscarea unei dube din care s-a deversat moloz pe un teren privat din Sectorul 6, iar şoferul străin, din Uzbekistan, a fost amendat cu 30.000 de lei.

Potrivit unei postări pe Facebook a Primăriei Sectorului 6, în zona Giuleşti, aproape de limita cu judeţul Ilfov, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Circulaţie aflaţi în patrulare au văzut în trafic o dubă de 3,5 tone cu bena deschisă care transporta materiale ce păreau a proveni din construcţii. Poliţiştii au urmărit maşina, iar, după zece minute, într-o zonă cuprinsă între Intrarea Drumul la Roşu şi Strada Poiana Lacului, şoferul a descărcat tot conţinutul – circa zece metri cubi de moloz, zgură şi bitum – pe un teren privat.

La faţa locului, au ajuns şi poliţişti de la Intervenţii, dar şi cei de la Serviciul Protecţia Mediului, care l-au amendat pe şoferul străin cu 30.000 de lei şi i-au aplicat măsura complementară de confiscare a vehiculului, care a fost transportat la un depozit din Strada Preciziei.

De la începutul anului până în prezent, Poliţia Locală Sector 6 a dat amenzi de peste 100.000 de lei pentru aruncare pe domeniul public a deşeurilor provenite din construcţii.

În Sectorul 6, operatorul de salubrizare Urban este autorizat să ridice deşeurile provenite din construcţii, iar cetăţenii interesaţi trebuie să sune la 021/413.91.15 sau să trimită un mail la office@urbansa.ro.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks