AcasăPoliticaSenatorul Diana Şoşoacă: „Când oameni morali, profesioniști, demni, verticali, respectuoși și cu...

Senatorul Diana Şoşoacă: „Când oameni morali, profesioniști, demni, verticali, respectuoși și cu iubire de neam și țară încearcă să ajungă în politică pentru a schimba această structură criminală și a readuce bunăstarea și respectul pentru lege în  viața românilor, asasinii politicii românești răstoarnă troaca în care își amestecă râturile grobienii de 34 de ani. Mizeria lor se aruncă asupra oamenilor buni și sufletiști ai României, pentru a nu exista vreo posibilitate ca sistemul să fie schimbat vreodată”

Diana Șoșoacă, senator de Iași, a transmis faptul că politica românească a fost transformată într-un grup infracțional organizat, în care nu poți să accezi decât dacă devii infractor și devalizezi avutul național, devii grobian, lupți doar pentru funcții și bani, devii imoral, calci pe cadavre și chiar provoci asasinate, pentru că ordinele date acestor criminali ai politicii românești aduc la îndeplinire ordine, fără să își facă probleme de moralitate, scrie bzi.ro.

„Când oameni morali, profesioniști, demni, verticali, respectuoși și cu iubire de neam și țară încearcă să ajungă în politică pentru a schimba această structură criminală și a readuce bunăstarea și respectul pentru lege în  viața românilor, asasinii politicii românești răstoarnă troaca în care își amestecă râturile grobienii de 34 de ani. Mizeria lor se aruncă asupra oamenilor buni și sufletiști ai României, pentru a nu exista vreo posibilitate ca sistemul să fie schimbat vreodată.

Și cum să accepte sistemul asasin schimbarea, când acest lucru ar însemna sfârșitul a 34 de ani de corupție și de îmbogățire ilicită, de anulare a ramificațiilor mafiote, de contrabandă, omoruri și mizerie morală? Sistemul se ține cu putere de toate tentaculele cu care a căpușat România. O Românie în care ministrul sănătății, Alexandru Rafila, fost reprezentant al României la OMS, organizația teroristă nazistă, poate fi lesne confundat cu Dr. Mengele! Pentru noi, cei care am luptat contra abuzurilor și crimelor plandemice, acest sistem este unul nazist, hitlerist, de sorginte fascistă care omoară oameni. Atât de criminal încât, Partidul Național Liberal a ajuns să dispună asasinarea contracandidaților săi din Partidul S.O.S. România, unicul partid naționalist, doar pentru că un om își exercita dreptul fundamental de a fi ales, de a participa la alegeri”, a transmis Diana Șoșoacă.

Președintele S.O.S. România a adus în discuție incidentul din Sibiu, când un membru al partidului a fost lovit cu mașina.

„La Avrig, un membru PNL a intrat cu mașina în președintele Organizației Avrig și vicepreședinte al Organizației Județene Sibiu al Partidului S.O.S. România, doar pentru că își permitea să strângă semnături pentru a candida la Primăria Avrig, acolo unde, se pare, este permis accesul doar pentru torționarii de la putere. A intrat cu putere în el, l-a luat pe capotă, lovindu-l la coloană și cap, la dus 20 de m pe capotă, apoi l-a aruncat pe caldarâm și a fugit de la locul faptei. În urma luării de poziție a subsemnatei Parchetul a catadicsit să găsească făptașul, să îl rețină, să trimită agenți la spital, dar, în urma ordinelor de la putere, venite de la Guvern, PNL s-a implicat într-un dosar care se investiga, a făcut trafic de influență și s-a dispus mușamalizarea cazului. Ieri, 15.04.2024, subsemnata l-am intervievat pe Dl Câmpeanu de la PNL în Plenul Senatului și i-am cerut explicații, vezi Doamne nu știa nimic. Astăzi, PNL a făcut exact greșeala pe care le-am cerut să nu o facă: au anunțat că făptașul nu este membrul lor, deși acesta este cunoscut de ani de zile ca membru PNL în localitate. Această mizerie de partid, numită PNL, un asasin al românilor și trădător de națiune, care a stat și la baza uciderii marelui naționalist Mihai Eminescu, aceștia făcând parte din complotiștii care l-au ucis pe Eminescu, nu se dezic nici după aproape 180 de ani și rămân aceiași criminali ai istoriei și aceiași meschini și ucigași de popor, trădătorii și leprele politicii românești.

În partea comasaților avem prostituția guvernamentală, condusă de premierul Marcel Ciolacu, care trece printr-un divorț din cauză că și-a găsit amantă, o amantă preluată de la un alt politician, Negoiță, care a luat-o de la alt politician, care o luase de la alt politician, sărind dintr-o saltea în  alta, până când a început să joace la nivel atât de înalt, încât afacerile dubioase și banii murdari ai pesedeului au început să îi treacă prin mânuțele sale fine și să fie cunoscute și aprobate de acea parte a serviciilor secrete care au adus țara în faliment și distrugere, dar care au pus și idioții și analfabeții la conducere. Căci e greu să distingi la dl Ciolacu, marele premier, dacă bacalaureatul l-a luat înainte sau după terminarea facultății, nu de alta dar e după facultăți, coane Fănică!

În schimb, PSD și PNL îmbuibă televiziunile cu bani și a cenzura adevărul, pentru a distruge imaginea Dianei Iovanovici-Șoșoacă și a partidului S.O.S. România, singura șansă de a mai salva România și a începe curățenia în sistem. Denigrări, calomnii, insulte, minciuni, toate aruncate prin intermediul oamenilor pentru care orice are un preț, chiar și familia, chiar și țara! Sistemul nu a pregetat să distrugă o familie, copii, tot ce are mai scump un om, pentru ași salva infractorii și interlopii, banii murdari și prostituția politică”, a mai adăugat Diana Șoșoacă.

Parlamentarul Diana Șoșoacă a menționat că actuala putere nu a făcut altceva decât să asasineze familia românească și să ridice la rang de lege omorul în funcție de interese.

„Pentru acești criminali, tot ceea ce contează sunt afacerile murdare, prostituția masculină și feminină dusă în extrem pentru orice produce bani! În acest context mârșav și criminal, politica misogină și denigratoare la adresa femeii are accente apocaliptice! Femeia e bună la orice doar dacă îi creează plăceri bărbatului, dacă nu, poate fi omorâtă sub orice aspect.

Maternitatea este călcată în picioare și dusă în derizoriu. Femeia este înjosită și umilită și aruncată la gunoiul politicii, de către niște fătălăi grobieni care privesc hulpavi fiecare porțiune din femeie, fără a-i permite să se exprime cu propriile idei. Când o femeie total atipică se luptă cot la cot cu ei și trece peste tipare și convenții misogine și răcnește adevărul care îi asurzește, luptă pentru ADEVĂR ȘI DREPTATE, ONOARE ȘI LEGE, sistemul masculin politic comandă UCIDEREA EI, nu contează sub ce formă, important este să fie ucisă și dacă se poate, odată cu ea și copiii ei, pentru ca nicio genă de femeie puternică să nu mai aibă șansă să își revină vreodată! Ce nu știu aceste lichele masculine din politica românească, este că o asemenea femeie nu moare niciodată decât dacă îi ia pe toți cu ea, odată! Omorâți-mă că veți muri împreună cu mine, lichelelor!

Ați dat drumul la asasinate politice în campania electorală? Nu uitați că cel care sapă groapa altuia, cade primul în ea!

”Asasinatul este forma supremă a cenzurii.” – George Bernard Shaw”, a conchis senatorul de Iași.

Articolul Senatorul Diana Şoşoacă: „Când oameni morali, profesioniști, demni, verticali, respectuoși și cu iubire de neam și țară încearcă să ajungă în politică pentru a schimba această structură criminală și a readuce bunăstarea și respectul pentru lege în  viața românilor, asasinii politicii românești răstoarnă troaca în care își amestecă râturile grobienii de 34 de ani. Mizeria lor se aruncă asupra oamenilor buni și sufletiști ai României, pentru a nu exista vreo posibilitate ca sistemul să fie schimbat vreodată” apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks