AcasăPoliticaSenatorul Diana Şoşoacă: Vicepreşedintele organizaţiei Sibiu a SOS România, în stare gravă...

Senatorul Diana Şoşoacă: Vicepreşedintele organizaţiei Sibiu a SOS România, în stare gravă la spital după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de un membru PNL; PNL a devenit partidul criminalilor şi îşi trimite membrii să omoare efectiv reprezentanții Partidului S.O.S. România

„Gabriel Oprişcan, liderul organizației Avrig a Partidului S.O.S. România și vicepreședintele S.O.S. România Filiala Județeană Sibiu, a fost lovit intenționat cu autovehiculul de Nicolae Constantin, membru PNL. Atacul a avut loc în timp ce Gabriel Oprișcan strângea semnături pentru candidaturile Partidului S.O.S. România. Gabriel Oprişcan a fost lovit în mod direct și intenționat de reprezentantul PNL, fiind vorba de o tentativă de omor, iar liberalul fugind de la locul faptei”, scrie, pe Facebook, liderul partidului SOS România, senatorul Diana Şoşoacă.

„În urma acestei agresiuni cu intenții criminale, Gabriel Oprişcan a fost transportat de SMURD în stare gravă, fiind supus unei investigații medicale complexe.

Atacul s-a petrecut pe strada principală din Avrig, în văzul tuturor, iar Gabriel Oprișcan a fost agresat pentru că strângea semnături pentru Partidul S.O.S. România la alegerile locale. Atacul a avut loc după mai multe ameninţări verbale din partea lui Nicolae Constantin, menite să descurajeze victima să mai strângă semnături pentru partidul S.O.S. România.

Acest atac direct se înscrie în seria atacurilor la adresa Partidului S.O.S. România, foarte multe dintre corturile pentru strângere de semnături ale partidului fiind vandalizate, incidente care au fost raportate Poliţiei, doar că Poliția nu a găsit vinovaţii.

Atacurile la adresa Partidului S.O.S. România nu se mai limitează la ameninţări şi atacuri la bunurile partidului, ci au trecut la următorul nivel, cu atacuri la adresa integrităţii fizice a membrilor S.O.S. România.

Solicit autorităţilor române să iasă din logica ordinelor politice şi să investigheze corect acest atac care reprezintă o tentativă de omor și care arată încercarea PNL de a împiedica exercitarea drepturilor electorale, de a intimida şi de a speria susţinătorii partidului S.O.S. România.

PNL a devenit partidul criminalilor şi îşi trimite membrii să omoare efectiv reprezentanții Partidului S.O.S. România. Solicit o reacție imediată din partea liderilor acestui partid, să anunțe dacă își asumă asemenea acțiuni criminale. Cine este acum partid extremist? Nu cumva PNL-ul care se dedă la asemenea tentative de omor?”, scrie senatorul Diana Şoşoacă.

Articolul Senatorul Diana Şoşoacă: Vicepreşedintele organizaţiei Sibiu a SOS România, în stare gravă la spital după ce a fost lovit intenţionat cu maşina de un membru PNL; PNL a devenit partidul criminalilor şi îşi trimite membrii să omoare efectiv reprezentanții Partidului S.O.S. România apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks