Sibiu: Accident pe DN 14; trei persoane rănite, transportate la spital

0
344

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs duminică dimineaţă pe DN 14, la ieşirea din localitatea Brateiu, judeţul Sibiu, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe partea carosabilă şi a lovit un cap de pod.

Echipajul SAJ, sosit la faţa locului, a acordat asistenţă medicală unui bărbat de 50 ani, care a suferit politraumatisme, excoriaţii şi contuzii.

Victima a fost transportată la Compartimentul Primiri Urgenţe Mediaş.

Alte două persoane au fost transportate la spital de către un echipaj ISU.

”ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj SMURD, pe DN 14, ieşirea din localitatea Brateiu, unde un autoturism a ieşit de pe partea carosabilă şi a lovit un cap de pod. La faţa locului s-au acordat îngrijiri pentru trei persoane, neîncarcerate, dintre care două persoane (o femeie şi un bărbat) cu excoriaţii şi traumatism cranio-cerebral au fost transportate la CPU Mediaş de către echipajul SMURD”, precizează ISU.

Potrivit Poliţiei Sibiu, autoturismul, condus spre Mediaş, a derapat într-o curbă la stânga, a lovit parapetul unui pod şi apoi un cap de pod.

Autoturismul era condus de un tânăr de 20 de ani, pasageri fiind o fată de 19 ani şi un bărbat de 50 de ani, toţi din judeţul Neamţ.

Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii cauzei producerii acestui accident.

Traficul în zonă este îngreunat.

Sursa: AGERPRESS