AcasăStiri generaleSibiu: Air Bucharest va relua cursele directe spre Antalya (Turcia) şi Hurghada...

Sibiu: Air Bucharest va relua cursele directe spre Antalya (Turcia) şi Hurghada (Egipt)

Sibiu, 8 feb /Agerpre/ – Operatorul aerian Air Bucharest va relua din 2 aprilie cursele directe spre Hurghada (Egipt) şi din 28 mai spre Antalya (Turcia), ‘acestea fiind unele dintre cele mai căutate destinaţii pentru vacanţa de vară’, a anunţat marţi Aeroportul Internaţional Sibiu printr-un comunicat de presă.

‘În sezonul de vară 2022, de la Aeroportul Internaţional Sibiu se va relua operarea curselor charter de către operatorul aerian Air Bucharest spre Antalya (Turcia) şi Hurghada (Egipt), acestea fiind unele dintre cele mai căutate destinaţii pentru vacanţa de vară. Zborurile directe de la Sibiu spre Antalya vor fi operate în perioada 28 mai – 8 octombrie 2022, iar spre Hurghada în perioada 2 aprilie – 2 iulie 2022’, se arată în comunicat.

Pachetele pentru destinaţiile de vacanţă cu plecare de la Sibiu sunt disponibile pe website-ul agenţiei de turism KUSADASI, www.kusadasi.ro.

Pe lângă destinaţiile de vacanţă, reţeaua de rute disponibile de la Aeroportul Internaţional Sibiu în sezonul de vară 2022 conectează direct oraşul Sibiu de 18 destinaţii: München (zboruri operate de Lufthansa), Viena (zboruri operate de Austrian Airlines), Stuttgart (zboruri operate de Blue Air), Dortmund, Frankfurt Hahn, Karlsruhe BadenBaden, Londra Luton, Madrid, Memmingen, Nürnberg (zboruri operate de Wizz Air), Billund, Bologna, Bruxelles Charleroi, Corfu, Dublin, Liverpool, Milano Malpensa, Veneţia Treviso (zboruri operate de Ryanair).

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks