AcasăStiri generaleSibiu: Cerere de logodnă, filmată gratis în cel mai mare muzeu în...

Sibiu: Cerere de logodnă, filmată gratis în cel mai mare muzeu în aer liber, de Dragobete

Primul bărbat care va suna sau le va scrie celor de la Muzeul ASTRA din Sibiu şi va anunţa că intenţionează să-i ofere inelul de logodnă prietenei sale va primi atât el, cât şi aleasa inimii sale, o filmare gratuită, o şedinţă foto gratis, plimbare cu trăsura şi un abonament gratuit de acces în muzeul din Dumbrava Sibiului, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.

‘Muzeul ASTRA Sibiu a gândit un eveniment inedit şi memorabil, construit în jurul iubirii: o înregistrare video gratuită a unei cereri de logodnă în muzeul în aer liber, după un scenariu stabilit până la cel mai mic detaliu, folosind camere video şi microfoane ascunse. Clipul filmat va fi postat pe pagina de Facebook Muzeul Astra, urmărită de peste 26.000 de persoane. În plus, Muzeul ASTRA va oferi cuplului la început de drum un abonament cu acces gratuit pe un an de zile, o şedinţă foto/ şedinţă video profesionistă (‘engagement’), o plimbare cu trăsura prin muzeu şi un cadou special de Dragobete! Termenul limită de gândire şi de înscriere este 23 februarie, ora 20, cu condiţia să aveţi pregătit inelul de logodnă până în ziua şi ora filmării!’, se precizează în comunicat.

Cel care va fi primul care îi contactează pe messenger (Facebook + Instagram), pe cei de la Muzeul ASTRA, până miercuri la ora 20.00, va fi răsplătit cu ineditul premiu.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks