AcasăPoliticaSiegfried Mureșan (PNL): „ Victorie! Parlamentul European tocmai a votat, cu largă...

Siegfried Mureșan (PNL): „ Victorie! Parlamentul European tocmai a votat, cu largă majoritate, acordul pe care l-am negociat privind Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2024

„ Victorie! Parlamentul European tocmai a votat, cu largă majoritate, acordul pe care l-am negociat privind Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2024, anunță europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan.
”Rezultatul votului: 519 voturi <<pentru>>, 79 <<împotrivă>> și 30 de abțineri.
Sunt bucuros că am obținut, în urma acestui acord, ceea ce am promis la începutul negocierilor:
Am obținut, în primul rând, pe buget adoptat în timpul util, până la finalul anului, astfel încât acesta să intre în vigoare din prima zi a anului viitor și să oferim predictibilitate tuturor beneficiarilor de fonduri europene din România și din Uniunea Europeană.
În al doilea rând, am obținut un buget care cuprinde creșteri de fonduri în valoare de 807 milioane de euro pentru domeniile și prioritățile unde oamenii așteaptă ca Uniunea Europeană să ia măsuri.”, a mai spus europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan.

Articolul Siegfried Mureșan (PNL): „ Victorie! Parlamentul European tocmai a votat, cu largă majoritate, acordul pe care l-am negociat privind Bugetul Uniunii Europene pentru anul 2024 apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks