Stănescu: Nu mă aşteptam la aşa ceva de la domnul Buzatu; astăzi va fi exclus din PSD

0
39

Paul Stănescu, secretarul general al PSD, a declarat, sâmbătă, că nu se aştepta ca preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, să ia mită, punctând că acesta va fi exclus din PSD.

‘Nu am discutat (cu domnul Buzatu – n.r.). Incredibil ce s-a întâmplat cu el. Comentarii… fără cuvinte. Nu mă aşteptam la aşa ceva de la domnul Buzatu. Organele statului să îşi facă datoria. Foarte dezamăgit, nu am crezut că un om la 68 de ani poate să facă un asemenea lucru’, a spus Stănescu.

El a reconfirmat că Buzatu va fi exclus din PSD.

‘Nu există nicio soluţie. Aşa cum a spus preşedintele Marcel Ciolacu, astăzi va fi exclus din PSD’, a mai adăugat secretarul general al PSD.

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Iaşi.

Propunerea de arestare preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Vaslui va fi trimisă la Tribunalul Vaslui.

Preşedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), a fost prins în flagrant de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract. Banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Sursa: AGERPRESS