AcasăStiri generaleSTS: Aplicaţia utilizată la 'Rabla pentru electrocasnice' - dezvoltată de o companie...

STS: Aplicaţia utilizată la ‘Rabla pentru electrocasnice’ – dezvoltată de o companie privată

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a precizat, vineri, că aplicaţia utilizată de Administraţia Fondului pentru Mediu în cadrul programului ‘Rabla pentru electrocasnice’ nu a fost dezvoltată de instituţie, ea fiind creată de o companie privată.

‘Aplicaţia utilizată de către Administraţia Fondului pentru Mediu în cadrul programului ‘Rabla pentru electrocasnice’ nu a fost dezvoltată de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Întârzierile întâmpinate de unii utilizatori în accesarea platformei au fost la nivelul aplicaţiei, care este dezvoltată de către o companie privată, nefiind cauzate de traficul pe site’, se arată într-un comunicat al STS, transmis AGERPRES.

STS spune că a semnalat situaţiile apărute către echipa de dezvoltare a contractorului AFM şi oferă suport tehnic pentru remedierea acestora.

Pentru programul ‘Rabla pentru electrocasnice’, STS asigură doar serviciul de găzduire pe serverele instituţiei, care a permis preluarea întregului volum de accesări fără nicio problemă, menţionează sursa citată.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks