Suceava: Bărbat arestat după ce a atacat pe stradă o femeie care îşi plimba cu nepotul

0
505

Judecătoria Fălticeni a admis propunerea de arestare a unui bărbat care a atacat pe stradă o femeie care îşi plimba nepotul, încercând să o deposedeze de o sumă de bani.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni remis, marţi, AGERPRES, se arată că, pe 3 decembrie, în jurul orei 19,50, după lăsarea întunericului, inculpatul a acostat o femeie care se plimba împreună cu nepotul său în vârstă de 2 ani şi 9 luni, cerându-i bani.

Atacatorul i-a pus mâna în gât victimei şi i-a adresat ameninţări cu moartea, încercând să o determine pe aceasta să-i dea o sumă de bani.

Bărbatul nu a reuşit să o deposedeze de bani pe femeie, în aceste condiţii fapta fiind încadrată la tentativă de comitere a infracţiunii de tâlhărie calificată.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis, marţi, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a agresorului pentru o perioadă de 30 de zile. AGERPRES / (AS – autor: Silvia Marcu, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS