test
AcasăStiri generaleSuceava: Coadă de TIR-uri lungă de 30 de kilometri la vama Siret

Suceava: Coadă de TIR-uri lungă de 30 de kilometri la vama Siret

O coadă lungă de TIR-uri de circa 30 de kilometri s-a format, marţi, pe drumul naţional DN 2, spre vama Siret, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

‘Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2 Suceava-Vama Siret, judeţul Suceava, este semnalată coloană de autovehicule de aproximativ 30 de kilometri, între localitatea Dănilă şi Vamă Siret, formată preponderent din autotrenuri înmatriculate în Ucraina, care se îndreaptă spre Vama Siret. Pe fondul părăsirii coloanei de către unii şoferi, se înregistrează blocaje temporare de circulaţie’, precizează sursa citată.

În zonă se află echipaje de poliţie pentru fluidizarea circulaţiei, se arată în informarea menţionată.

Pentru siguranţa participanţilor la trafic, poliţiştii fac conducătorilor auto mai multe recomandări: creşterea distanţei de siguranţă între vehicule; evitarea depăşirilor riscante, în special ale coloanelor de autovehicule; manifestarea respectului faţă de ceilalţi participanţi la trafic, semnalizând orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie sau a direcţiei, manevre ce vor fi efectuate doar după o asigurare corespunzătoare. AGERPRES / (AS – autor: Gheorghe Pietrar, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks