AcasăStiri generaleSuceava: Trei persoane reţinute de procurori DIICOT pentru trafic de droguri de...

Suceava: Trei persoane reţinute de procurori DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc

Trei persoane au fost reţinute de DIICOT Suceava în urma a trei percheziţii domiciliare ce s-au desfăşurat, joi, în cadrul unui dosar vizând comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi risc, pe raza judeţului.

Într-un comunicat de presă remis AGERPRES, vineri, de purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, se arată că procurorii DIICOT Suceava împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul BCCO au efectuat trei percheziţii domiciliare, pe raza judeţului, într-o cauză vizând comiterea infracţiunilor de trafic intern de droguri de mare risc şi risc, constând în distribuirea de MDMA şi canabis, în judeţ.

În urma percheziţiilor au fost ridicate droguri şi alte bunuri, care interesează ancheta.

Sursa citată precizează că la sediul DIICOT Suceava au fost conduse, în vederea audierii, şase persoane despre care există suspiciunea că sunt implicate în desfăşurarea activităţilor infracţionale.

După audieri şi administrarea materialului probator s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de trei persoane.

În acest caz, suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale, iar acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks