AcasăStiri generaleSuceava: Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi...

Suceava: Un bărbat a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi ucis o pisică

n bărbat din judeţul Suceava a fost reţinut de poliţişti pentru cruzime faţă de animale, după ce a ucis o pisică, au anunţat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Potrivit acestora, fapta ar fi avut loc pe 1 noiembrie 2023, însă măsura reţinerii a avut loc joi, pe baza unor probe colectate de poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor al IPJ Suceava.

‘La data de 4 ianuarie, în urma probatoriului administrat de către poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul IPJ Suceava, s-a dispus măsura reţinerii bărbatului domiciliat în municipiul Fălticeni pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, constând în aceea că la data de 1 noiembrie 2023, orele 08:00, a ucis în curtea locuinţei sale din municipiul Fălticeni, prin decapitare cu ajutorul unui cuţit, un exemplar felin, pisică, proprietate personală, în vârstă de aproximativ şapte luni’, precizează oficialii IPJ Suceava.

    Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor urmează a continua cercetările în acest caz sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks