AcasăPoliticaSURSE Gheorghe Falcă în ședința PNL: Întotdeauna trebuie găsit un compromis, care...

SURSE Gheorghe Falcă în ședința PNL: Întotdeauna trebuie găsit un compromis, care să ne ducă în situatia în care extremismul să nu conteze în România

Gheorghe Falcă a declarat în ședința PNL că partidul gestionat extrem de bine crizele prin care am trecut. Legat de negocierile pentru comsare- intotdeauna trebuie găsit un compromis. Un compromis care să ne duca în situatia în care extremismul să nu conteze în România. Când am preluat mandatul de europarlamenar, toată lumea ne-a felicitat că nu am adus niciun extremist în PE, a spus Falcă, potrivit unor surse liberale. 

 

”Cred că ar trebui să ieșim din această ședință întăriți. Astăzi ar trebui să fim cât mai cumpătați, pentru că astfel și negocierile vor fi mai bune”, a mai spus el.

Cristian Busoi a spus că e evident că comasarea reprezintă o decizie pragmatică a PNL, ea răspunde așteptărilor populației și poate maximiza mesajul european și prezența în PE a cât mai mulți pro-europeni și nu a extremiștilor.

Articolul SURSE Gheorghe Falcă în ședința PNL: Întotdeauna trebuie găsit un compromis, care să ne ducă în situatia în care extremismul să nu conteze în România apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks