test
AcasăStiri generaleTeatrul Nottara anunţă amânarea Fest(in) pe Bulevard

Teatrul Nottara anunţă amânarea Fest(in) pe Bulevard

Teatrul Nottara anunţă reprogramarea celei de-a VIII-a ediţii a Festivalului de Teatru Fest(in) pe Bulevard din cauza incertitudinii cauzate de cel de-al patrulea val al pandemiei COVID-19, care provoacă tot mai multe îmbolnăviri inclusiv în rândul personalului artistic şi tehnic din instituţiile de spectacol, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

‘Din respect pentru public şi pentru teatrele invitate, vom susţine reprezentaţiile care se pot juca în condiţiile date, cu promisiunea că vom reveni, vă vom comunica orice modificare de program. Biletele la reprezentaţiile care nu au fost anulate rămân valabile’, se arată în comunicat.

Spectacolele-lectură şi alte activităţi conexe se anulează.

‘Organizarea unul festival presupune o anume predictibilitate pe care în acest moment nu o avem. Sunt cazuri în care îmbolnăvirea unui singur actor ar duce la anularea a patru spectacole programate în festival. Îmbolnăvirea sau carantinarea mai multor angajaţi din personalul tehnic ar putea duce la întreruperea temporară a întregii activităţi cu publicul, găsindu-ne în imposibilitatea de a monta decorurile. În acest context, credem că este mai prudent să renunţăm temporar la partea festivă din program. Pentru persoanele care au sau vor cumpăra bilete nu se schimbă foarte multe lucruri. Au la dispoziţie în continuare o mare parte din selecţia de spectacole pe care am făcut-o pentru festival, cele opt premiere ale Teatrului Nottara se vor juca şi ele la datele anunţate (în speranţa că nu apar, între timp, cazuri de infectare care să împiedice acest lucru), doar aspectul competitiv va fi lăsat pe altă dată. Publicul va trebui să decidă singur care este cel mai bun spectacol dintre cele propuse de noi. Ca de fiecare dată, de altfel’, a declarat Marinela Ţepuş, directorul Teatrul Nottara.

În prezent, au rămas valabile o serie de spectacole/evenimente care au făcut parte din selecţia Fest(in) pe Bulevard.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks