AcasăStiri generaleTimiş: Accident rutier cu două victime spitalizate, în apropiere de Lugoj

Timiş: Accident rutier cu două victime spitalizate, în apropiere de Lugoj

Două persoane aflate într-un microbuz au ajuns la spital, în urma unui accident produs miercuri pe DN 6, în localitatea Lugojel.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care conducea un autoturism pe DN 6, dinspre Lugoj spre Caransebeş, în localitatea Lugojel, a intrat în coliziune cu un microbuz.

Microbuzul era condus de un bărbat de 46 de ani, care în urma impactului a fost proiectat într-o autoutilitară condusă de un şofer de 51 de ani, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Timiş.

În urma impactului au rezultat două victime – o femeie de 54 de ani şi un bărbat de 43 de ani, pasageri în microbuz, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

ISU Timiş a intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim ajutor în urma accidentului din Lugojel.

În microbuzul de transport persoane se aflau cinci persoane, iar în autoutilitara care transporta autoturisme se aflau două persoane.

‘În urma evenimentului au rezultat trei victime, dintre care o femeie a rămas blocată şi a fost transportată la spital de către ambulanţa SMURD, acuzând dureri la coloană şi membrele inferioare. Bărbatul rănit a fost transportat la spital de către o ambulanţă SAJ, acuzând dureri la membrele superioare. Cea de a treia victimă a fost evaluată medical la faţa locului, refuzând transportul la spital’, a precizat ISU Timiş.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks