AcasăStiri generaleTimiş: Arest preventiv pentru tânărul care a provocat accidentul rutier soldat cu...

Timiş: Arest preventiv pentru tânărul care a provocat accidentul rutier soldat cu doi decedaţi şi 10 răniţi

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus începerea urmăririi penale faţă de tânărul care a condus fără permis un autoturism în care se aflau 12 migranţi şi a provocat un accident, pe raza localităţii Iecea Mică, în care au murit doi pasageri, iar 10 au fost răniţi.

Magistraţii Tribunalului Timiş au dispus arest preventiv pentru 30 de zile pe numele lui, în stare de reţinere, arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, remis, vineri, AGERPRES.

Inculpatul I.A. este urmărit pentru trafic de migranţi, ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În fapt, s-a reţinut că, miercuri, inculpatul care nu deţinea permis pentru nicio categorie de vehicule, în schimbul unei sume de bani, ar fi transportat cu un autoturism care nu era al lui, 12 migranţi, pentru a ajunge la Timişoara.

Autoturismul avea cinci locuri şi aparţinea altei persoane, dar inculpatul a îmbarcat 12 persoane, respectiv două pe locul pasagerului din faţă, lângă şofer, şapte persoane pe bancheta din spate şi trei persoane în portbagaj, fiindu-le pusă în pericol viaţa şi integritatea corporală.

După aproximativ 20 kilometri, între localităţile Iecea Mică şi Biled, inculpatul ar fi pierdut controlul volanului, urmarea fiind producerea unui accident rutier soldat cu decesul a două persoane din grupul de migranţi, după care inculpatul ar fi părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Cercetările continuă în cauză, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei. AGERPRES / (AS – autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks