Free Porn
xbporn
Acasă93Timiş: CJSU a hotărât obligativitatea purtării măştii în jurul unităţilor de învăţământ

Timiş: CJSU a hotărât obligativitatea purtării măştii în jurul unităţilor de învăţământ

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş, convocat, vineri, de subprefectul Ovidiu Drăgănescu, a hotărât că începând de luni este obligatorie purtarea măştii de protecţie pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, după ce a început să crească numărul minorilor contaminaţi cu SARS-CoV-2, doar în ultima zi fiind înregistrate peste 50 de cazuri.

‘CJSU a decis că pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2 este obligatorie purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere gura şi nasul, pe o rază de 50 de metri în jurul unităţilor de învăţământ, pentru persoanele care staţionează în acest perimetru, începând cu data de 20 septembrie’, arată un comunicat al CJSU Timiş, remis AGERPRES.

În şedinţa de vineri au fost actualizate şi anexele cu măsurile restrictive datorate incidenţei de infectare cu SARS-CoV-2 de la nivelul unităţilor administrativ – teritoriale (UAT) din judeţ, în discuţie fiind patru comune cu indicele cuprins între 4 la mie şi 7,49 la mie. Mai sunt vizate trei UAT-uri cu rata de infectare cuprinsă între 3 la mie şi 3,99 la mie şi patru UAT-uri cu rata între 2 la mie şi 2,99 la mia de locuitori. AGERPRES / (AS – autor: Otilia Halunga, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks