Free Porn
xbporn
AcasăStiri generaleUnul dintre siturile importante ale JO 2022 ar putea interzice prezenţa spectatorilor...

Unul dintre siturile importante ale JO 2022 ar putea interzice prezenţa spectatorilor din cauza Covid-19

Unul dintre siturile majore ale Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie) le va impune spectatorilor să fie vaccinaţi, însă acestora le-ar putea fi interzis în totalitate accesul dacă epidemia se va agrava în China, conform presei oficiale din această ţară, citată de AFP.

Spre deosebire de JO de vară de la Tokyo, care s-au derulat în cea mai mare parte fără public, cele organizate în februarie în capitala chineză vor autoriza prezenţa spectatorilor. Însă doar cetăţenii chinezi vor putea asista la competiţii.

Organizatorii nu au anunţat încă limita maximă a spectatorilor care vor fi autorizaţi la Jocurile de la Beijing.

Însă regulile aplicate la Palatul Naţional al Sporturilor din Beijing, o arenă acoperită cu o capacitate de 18.000 de locuri şi care va găzdui întrecerile de hochei pe gheaţă, lasă să se întrevadă ceea ce s-ar putea petrece la alte situri.

Spectatorii trebuie să fie vaccinaţi şi să prezinte un test Covid negativ, a precizat cotidianul oficial Global Times.

Aproximativ 6.000 de locuri sunt rezervate pentru moment publicului pe această arenă, însă unele dintre aceste rezervări, dacă nu toate, ar putea fi anulate în funcţie de ‘situaţia epidemică la Beijing şi în ţară, la momentul evenimentului’, a declarat pentru publicaţia respectivă Lei Ming, un înalt responsabil al Palatului Naţional al Sporturilor din capitala chineză.

China menţine o politică strictă de control al epidemiei, o strategie reuşită pentru moment pe plan sanitar, cu doar câteva zeci de noi cazuri pe zi şi cu numai doi morţi în 18 luni.

Viaţa şi-a reluat cursul normal în această ţară încă din primăvara anului 2020, datorită unor măsuri precum limitarea drastică a vizelor, carantina obligatorie la sosire, pe cheltuiala călătorului

O strategie ‘Zero Covid’ care nu dă semne de scădere, cu două luni înaintea Jocurilor de la Beijing. Sportivii vor rămâne într-o ‘bulă’ sanitară şi vor trebui să se supună unor teste zilnice pentru Covid-19.

Personalul responsabil cu buna derulare a Jocurilor Olimpice va intra şi el în această bulă, ‘cu câteva zile’ înainte de începerea evenimentului şi nu va avea voie să plece decât după încheierea Jocurilor Paralimpice din luna martie, a subliniat Lei Ming.

Nu va fi permis niciun contact între persoanele din interiorul şi din afara acestei bule.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks