AcasăStiri generaleVâlcea: O rachetă antigrindină s-a prăbuşit pe un teren agricol; nu s-au...

Vâlcea: O rachetă antigrindină s-a prăbuşit pe un teren agricol; nu s-au înregistrat victime

O rachetă antigrindină s-a prăbuşit, joi, pe un teren agricol din comuna Lungeşti, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Racheta a fost lansată de la punctul de lansare din Ştefăneşti al societăţii Intervenţii Active în Atmosferă Bucureşti.

‘La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 10,05, poliţiştii (…) au fost sesizaţi, prin sistemul de urgenţă 112, de către un reprezentant al Primăriei Lungeşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că, în comună, s-ar fi prăbuşit o rachetă antigrindină. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului pentru a verifica aspectele sesizate au stabilit următoarele: racheta antigrindină a fost identificată într-o zonă agricolă, stabilindu-se că a fost lansată de la punctul de lansare Ştefăneşti, judeţul Vâlcea, al societăţii SC Intervenţii Active în Atmosferă SA Bucureşti’, a precizat sursa citată.

La locul prăbuşirii s-au deplasat poliţişti, pompieri şi reprezentanţi ai societăţii Intervenţii Active în Atmosferă, aceştia din urmă preluând racheta pentru a stabili ce problemele tehnice au determinat incidentul.

Nu fost victime şi nu s-au înregistrat pagube materiale.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks