Vâlcea: Percheziţii în Berbeşti la persoane bănuite de furt de produse petroliere; doi bărbaţi – duşi la audieri

0
165

Doi bărbaţi din Berbeşti au fost duşi marţi la sediul poliţiei pentru audieri în urma unor percheziţii efectuate într-un dosar de furt calificat, ce vizează sustragerea câtorva mii de litri de ţiţei dintr-o conductă a unei firme de profil din sudul judeţului Vâlcea, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

‘În cursul acestei dimineţi, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Zătreni împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Berbeşti au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară la imobilele a doi bărbaţi din oraşul Berbeşti. Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 22 martie a.c., aceştia ar fi fost surprinşi în timp ce extrăgeau cu o autoutilitară 3.000 de litri de produse petroliere dintr-o conductă ce aparţine unei societăţi comerciale din comuna Livezi, judeţul Vâlcea’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Reprezentanta Poliţiei Vâlcea a precizat că de la domiciliile bărbaţilor au fost ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor în acest dosar, iar cei doi au fost duşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

Sursa: AGERPRESS