test
AcasăStiri generaleVâlcea: Un bărbat care a forţat un tânăr să-l transporte cu maşina...

Vâlcea: Un bărbat care a forţat un tânăr să-l transporte cu maşina şi i-a sustras bunuri, arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, care ar fi constrâns un tânăr să-l transporte cu maşina şi i-ar fi sustras mai multe bunuri, a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate, tâlhărie calificată şi furt calificat, au informat, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea.

Măsura arestării preventive faţă de bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost dispusă pe 5 ianuarie de magistraţii de la Judecătoria Râmnicu Vâlcea, după ce, în ziua de 4 ianuarie, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea acestuia.

Bărbatul cercetat în cauză, în ziua de 30 decembrie 2022, ar fi constrâns un tânăr, în vârstă de 25 de ani, să-l transporte cu un autoturism în localitatea Rucăr, din judeţul Braşov, lipsind-l astfel de libertate pe toată durata deplasării şi sustrăgându-i prin ameninţare şi forţă fizică mai multe bunuri.

Cercetările sunt continuate în această cauză pentru infracţiunile de lipsire de libertate în mod ilegal, tâlhărie calificată şi furt calificat.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks