test
AcasăPoliticaVanghelie: În dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak, banii pe care statul...

Vanghelie: În dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak, banii pe care statul român i-a trimis prin Coldea nu au ajuns unde trebuia

Dezvăluiri bombă au fost făcute direct din fața vilei lui Florian Coldea de către candidatul independent la Sectorul 5, Marian Vanghelie. Acesta susține că fostul șef al serviciilor române a încercat să țină ascunse discuțiile pe care le-a avut cu teroriștii care i-au răpit pe jurnaliștii români în Irak și că, mai mult de atât, suma de bani pe care statul român a trimis-o pentru salvarea acestora nu a ajuns unde trebuia, scrie realitatea.net. 

„Legături pe care le lua Coldea cu o parte din acei răpitori care au existat în primă fază, după care au fost revânduți. Coldea nu a vrut și nu a ascultat de oamenii cu informații necesare din Irak.

Avem informații de la poliția din Irak că banii care s-au dat acelor teroriști nu au fost sumele despre care s-a vorbit că au plecat din România, au fost altele. Cei din România pot să ia documentele și să se vadă cu ce bani s-a plecat și ce s-a dat.

Coldea a intrat în niște legături cu alte grupuri de teroriști decât cele cu care trebuia și a încercat să facă un joc pentru a nu se ști discuțiile pentru aceste cazuri”, a explicat Vanghelie.

Articolul Vanghelie: În dosarul răpirii jurnaliştilor români în Irak, banii pe care statul român i-a trimis prin Coldea nu au ajuns unde trebuia apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks