AcasăStiri generaleVaslui: Autoturism înmatriculat în Bulgaria, cu inspecţia tehnică periodică falsă, depistat la...

Vaslui: Autoturism înmatriculat în Bulgaria, cu inspecţia tehnică periodică falsă, depistat la Albiţa

Un autovehicul înmatriculat în Bulgaria a fost depistat la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa având inspecţia tehnică periodică falsă, au informat reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

‘În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 35 de ani, conducând un autovehicul înmatriculat în Bulgaria. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentată la control pentru autovehiculul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, acesta fiind fals’, precizează un comunicat de presă remis, luni, de ITPF Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks