test
AcasăStiri generaleVaslui: Incendiu la un magazin de la parterul unui bloc din Bârlad

Vaslui: Incendiu la un magazin de la parterul unui bloc din Bârlad

Un incendiu a izbucnit, duminică, la un magazin de haine, situat la parterul unui bloc din municipiul Bârlad, la faţa locului intervenind trei echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Bârlad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui.

‘La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta în interiorul unui magazin de haine, existând pericol de extindere şi la alte încăperi. După câteva minute, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar aproximativ o oră a durat evacuarea fumului din imobil. Nu au fost înregistrate victime, persoane rănite ori intoxicate. Au ars articole vestimentare şi s-a degradat tencuiala pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, valoarea pagubelor înregistrate fiind de aproximativ 20.000 lei’, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Potrivit cercetărilor efectuate de pompieri, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un aparat de radio lăsat în funcţiune peste noapte.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks