Vaslui: Tânăr din Hunedoara condamnat pentru tentativă de omor, identificat de poliţişti

0
158

Un tânăr în vârstă de 18 ani din judeţul Hunedoara pe numele căruia era emis un mandat de executare a unei măsuri educative privative de libertate pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor a fost identificat de poliţişti în municipiul Bârlad.

‘Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au căutat şi identificat pe raza municipiului Bârlad un tânăr de 18 ani, domiciliat în localitatea Călan, judeţul Hunedoara. Pe numele acestuia Tribunalul Vaslui a emis, pe data de 5 octombrie 2021, un mandat de executare a măsurii educative privative de libertate a internării într-un centru de detenţie, pentru o perioadă de 3 ani şi 4 luni, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor. Fapta a fost săvârşită în luna iulie 2019, pe raza municipiului Bârlad’, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Tânărul a fost condus la un centru de detenţie din Craiova, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanţa judecătorească. AGERPRES /(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Antonia Niţă)

Sursa: AGERPRESS