AcasăStiri generaleVaslui: Trei tineri au fost reţinuţi pentru operaţiuni cu droguri

Vaslui: Trei tineri au fost reţinuţi pentru operaţiuni cu droguri

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a trei tineri acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT Vaslui, cei trei inculpaţi au desfăşurat activităţi de procurare, preparare, transport, depozitare şi vânzare de produse susceptibile a avea efecte psihoactive din clasa canabinoizilor sintetici şi de droguri de mare risc.

‘La data de 7 octombrie, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Vaslui au efectuat un număr de 5 percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Vaslui şi Ilfov, în urma cărora au fost ridicate diferite cantităţi de materie vegetală, substanţă pulverulentă de culoare albă, două grindere metalice, un cântar electric, sisteme informatice şi accesorii, precum şi diferite sume de bani. În cursul zilei de astăzi, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile’, precizează sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Vaslui şi IJJ Ilfov, iar suportul de specialitate în acest caz a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale. AGERPRES / (AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks