test
AcasăPoliticaVIDEO Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu. Loviturile...

VIDEO Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu. Loviturile au fost filmate de o cameră de supraveghere

Conflictul dintre cei doi parlamentari a escaladat într-o confruntare fizică pe holurile Parlamentului, iar pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum Dan Vîlceanu încearcă chiar să îl muşte pe Florin Roman.

 

Totul s-a întâmplat astăzi, după ce parlamentarii au avut un schimb de replici în plen, apoi s-au întâlnit pe hol şi au continua cearta, până când au început să se îmbrâncească şi să se lovească.

Iniţial, Florin Roman (PNL) a declarat că a fost lovit cu genunchiul în nas de Dan Vîlceanu, însă pe imagini se vede cum acesta din urmă încearcă să îl muşte de nas. Acesta a explicat, pentru Antena 3 CNN, că s-a ferit în momentul în care Vîlceanu a vrut să îl muşte şi apoi a fost lovit cu genunchiul în faţă.

„Astăzi am trăit un moment prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată.

I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vîlceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la Parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen. În afara sălii de plen am fost agresat fizic, din nou, în mod golănesc, cu o lovitură cu genunchiul aplicată în zona nasului.

Am evitat orice ripostă, pentru ca respect mandatul de parlamentar. În schimb, în baza imaginilor de pe camerele de luat vederi, voi depune solicitare de sancționare a deputatului neafiliat, prieten al ADU, pentru lovire! Totodată voi depune plângere penală împotriva deputatului huligan!”, a scris Florin Roman pe contul său de Facebook.

Sursa: Antena 3

Articolul VIDEO Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu. Loviturile au fost filmate de o cameră de supraveghere apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks