AcasăPoliticaVIDEO Patru turişti, între care o femeie care născuse recent, recuperaţi de...

VIDEO Patru turişti, între care o femeie care născuse recent, recuperaţi de salvamontişti după ce au urcat spre Vârful Omu neechipaţi corespunzător

Patru turişti din Vâlcea au fost recuperaţi, sâmbătă, de salvamontişti, după ce au urcat spre Vârful Omu fără să fie echipaţi corespunzător, o femeie ajungând aproape în stare de hipotermie.

Potrivit datelor publicate pe pagina de Facebook a Salvamont Buşteni, la intervenţie au participat salvatori din cadrul serviciilor Buşteni, Prahova şi Dâmboviţa.

Cei patru tineri din Vâlcea s-au aventurat pe creasta muntelui spre Vârful Omu fără niciun fel de echipament montan.

„Vremea capricioasă, cu ploaie, vânt puternic şi vizibilitate redusă, i-a determinat să ceară ajutor salvamontiştilor. În plus, fata din grup, o mămică, ce a născut recent, era epuizată şi se afla la un pas de hipotermie
„, arată sursa citată.

Cei patru turişti au fost predaţi de salvamontiştii din cadrul serviciilor Buşteni şi Prahova salvatorilor din Dâmboviţa.

Articolul VIDEO Patru turişti, între care o femeie care născuse recent, recuperaţi de salvamontişti după ce au urcat spre Vârful Omu neechipaţi corespunzător apare prima dată în Ecopolitic.

Sursa: Ecopolitic.ro

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks