AcasăStiri generaleVrancea: Trei adolescenţi de 15 ani, reţinuţi pentru furtul unui autoturism şi...

Vrancea: Trei adolescenţi de 15 ani, reţinuţi pentru furtul unui autoturism şi al unor bunuri

Trei adolescenţi de 15 ani au fost reţinuţi de poliţiştii vrânceni, fiind bănuiţi de furtul unui autoturism, precum şi al unor bunuri dintr-o societate comercială, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

‘În urma activităţilor specifice desfăşurate, la data de 6 februarie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Focşani au identificat trei tineri de 15 ani, bănuiţi de furtul unor bunuri dintr-o societate comercială din municipiul Focşani. În fapt, din cercetări a reieşit că, la data de 31 ianuarie, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie într-o societate comercială din municipiul Focşani, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 850 de lei’, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, doi dintre adolescenţi sunt bănuiţi de faptul că, în cursul lunii noiembrie 2022, ar fi sustras un autoturism pe care ulterior l-au abandonat pe o stradă din municipiu, cauzând un prejudiciu de 11.000 de lei.

Faţă de cei trei adolescenţi, în baza probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

Marţi, Judecătoria Focşani a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu faţă de unul dintre cei trei tineri şi măsura controlului judiciar faţă de ceilalţi doi. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks