test
AcasăStiri generaleVrancea:Cei doi adolescenţi care s-au urcat pe maşina poliţiei şi s-au filmat...

Vrancea:Cei doi adolescenţi care s-au urcat pe maşina poliţiei şi s-au filmat – reţinuţi pentru 24 de ore

Cei doi adolescenţi de 15 şi 16 ani din comuna Tâmboeşti care s-au urcat pe o autospecială de poliţie, s-au filmat şi au postat imaginile pe reţelele de socializare, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, a informat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

‘Cei doi minori de 15 şi 16 ani, care s-au urcat pe o autospecială de poliţie, au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând a fi efectuate propuneri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani’, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit IPJ Vrancea, luni seara, în jurul orei 22,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au identificat doi minori, de 15 şi respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie, gestul lor fiind filmat şi postat pe o reţea de socializare.

La scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi minori au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei, pentru audieri, fiind cercetaţi în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks