Acasă652Buzău: Secţia de Neurologie a SJU, renovată şi modernizată cu sprijinul Consiliului...

Buzău: Secţia de Neurologie a SJU, renovată şi modernizată cu sprijinul Consiliului Judeţean

Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău a fost renovată şi modernizată cu sprijinul Consiliului Judeţean, investiţia cifrându-se la peste o jumătate de milion de lei, informează conducerea instituţiei.

‘Secţia de Neurologie a fost reabilitată în totalitate. S-au finalizat lucrările în secţia de Neurologie, aceasta a fost complet renovată printr-un demers finanţat de Consiliul Judeţean Buzău. Investiţia se ridică la suma de 520 000 lei, lucrările au început în luna noiembrie şi au fost finalizate în luna decembrie. Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău deţine 60 de paturi şi va oferi, de acum înainte, cele mai bune condiţii de cazare şi de tratament pacienţilor cu afecţiuni neurologice’, se arată într-un comunicat postat joi pe pagina de internet a spitalului.

Managerul unităţii medicale, Claudiu Damian a menţionat că Neurologia este una dintre cele mai solicitate secţii, cu o activitate medicală intensă.

‘Am avut finanţare de mai bine de 4 ani pentru reabilitarea secţiei, dar nu am demarat lucrările din cauza faptului că a fost perioada de pandemie, iar numărul mare al pacienţilor ne-a împiedicat să putem începe lucrările de renovare în secţie. Secţia Neurologie este una dintre cele mai importante secţii ale spitalului, cu un grad de adresabilitate ridicat, rareori găseşti un pat liber, iar activitatea medicală este intensă. Sunt bucuros că într-un final s-a schimbat aspectul acestei secţii, pacienţii care vor fi internaţi în secţie putând beneficia de cele mai bune condiţii de îngrijire şi tratament’, a declarat Claudiu Damian.

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a subliniat că atât calitatea actului medical, cât şi condiţiile de îngrijire a pacienţilor reprezintă o prioritate permanentă pentru instituţia pe care o conduce, se mai menţionează în comunicatul de presă.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks