AcasăStiri generaleCluj: Un tânăr din Botoşani a sustras 8.000 de lei dintr-o sală...

Cluj: Un tânăr din Botoşani a sustras 8.000 de lei dintr-o sală de jocuri, ameninţând cu cuţitul

Un tânăr de 20 de ani din Botoşani a fost arestat după ce a ameninţat cu cuţitul o angajată a unei săli de jocuri din Dej şi a sustras 8.000 de lei.

‘La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiul Dej au reţinut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, din judeţul Botoşani, bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. În fapt, la la aceeaşi dată, în jurul orei 19.10, în timp ce se afla într-o sală de jocuri din municipiul Dej, cel în cauză i-ar fi solicitat unei angajate în vârstă de 45 de ani, să-i înmâneze suma de 8.000 de lei, susţinând că a câştigat la unul dintre aparatele aflate în local. Întrucât a constatat că aspectele descrise de tânăr nu sunt reale, femeia a refuzat să-i remită suma solicitată, motiv pentru care tânărul ar fi ameninţat-o cu un obiect tăietor-înţepător, fără a-i provoca leziuni. Ulterior acesta ar fi sustras din sertar suma de 8.000 de lei, părăsind incinta localului’, se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au început cercetările, iar cu ajutorul ofiţerului de serviciu din cadrul Poliţiei municipiului Dej au stabilit direcţia de deplasare a tânărului, care a fost interceptat ulterior în municipiul Gherla în timp ce se deplasa cu trenul de pe relaţia Timişoara-Iaşi.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 90%, iar vineri, în baza probatoriului administrat, tânărul a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Dej care au dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 zile.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks