Giurgiu: Un bărbat şi o femeie răniţi în urma unui accident între două autoturisme, pe A1

0
258

Un bărbat şi o femeie au fost răniţi în urma producerii unui accident rutier cu două autoturisme implicate pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 14, pe sensul de mers spre capitală.

‘În urmă cu puţin timp, ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 14, la ieşirea din localitatea Ciorogârla, pe sensul de mers spre capitală, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei persoane. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o descarcerare, o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD’, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de ISU Giurgiu.

Echipele de salvatori au constatat că şoferul unuia dintre autoturisme şi pasagera din dreapta, soţ şi soţie cu vârste de aproximativ 70 de ani, au nevoie de îngrijiri medicale şi au fost preluaţi de paramedici.

Celălalt şofer, un bărbat de 41 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Pompierii acţionează pentru asigurarea măsurilor PSI, deconectarea bornelor de la autoturisme şi sablarea părţii carosabile. AGERPRES / (AS – autor: Camelia Bigan, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: AGERPRESS