Acasă652Satu Mare: Instrumentar pentru Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean, donat în...

Satu Mare: Instrumentar pentru Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean, donat în urma vânzării de ceaiuri

O donaţie în valoare de 8.000 de lei constând în instrumentar pentru blocul operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost făcută joi, banii fiind strânşi în perioada iernii din vânzarea de ceai, informează unitatea spitalicească.

‘Azi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, secţia Chirurgie generală, s-a bucurat să primească din partea Rotaract Junior Satu Mare o donaţie în valoare de aproape 8.000 lei, sumă adunată urmare a campaniei ‘O cană de fericire’, fapt pentru care ne exprimăm cele mai calde mulţumiri şi toată recunoştinţa noastră. Donaţia constă în instrumentar pentru trusa de chirurgie laparoscopică a blocului operator, contribuind astfel la facilitarea intervenţiilor chirurgicale minim invazive, recunoscute prin avantajele conferite actului operator şi implicit pacientului: durere mai mică, recuperare mai rapidă, spitalizare cu durată mai scurtă’, precizează sursa citată.

Banii au fost strânşi pe perioada iernii din vânzarea de ceai, organizată în centrul municipiului Satu Mare de către Asociaţia Rotaract Junior.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks